Sport wedden

Het internet is uitermate geschikt om op sport te wedden, talrijke online bookmakers bieden verschillende kansen via speciale goksites voor sportweddenschappen om op het spel in te zetten, dit wordt in het Engels ook wel sportsbook of sportsbetting genoemd. Inzetten kan via de desktop computer maar ook mobiel via iPhone of tablet, het is tevens mogelijk om tijdens de wedstrijd live in te zetten en via de site mee te kijken naar de betreffende competitie, deze sectie vind je onder live odds op de website van de bookmaker.

Bij goksites wedden op alle soorten sport

En van de beste goksites voor sport wedden zijn Bwin Belgie en Unibet, een magnifieke bookmaker met veel ervaring en bovenal ruime keuze met uiteenlopende sport niches en evenementen. Hier kun inzetten op verschillende soorten sporten zoals voetbal, tennis, rugby, darten en Golf in een super overzichtelijke website waar je het saldo van je spelersaccount kunt aanvullen met betaalmethode iDeal.

  • Voetbal - In het voetbalaanbod vind je onder de odds O.A. weddenschappen voor Champinons league, Europa League en wereldwijde voetbalwedstrijden zoals competities in Engels en Nederlands voetbal.
  • Tennis - Liefhebbers kunnen via goksites wedden op tenniswedstrijden, de mogelijkheden variren van het Grand Slam toernooi en het WTA Tour tot het ATP World tour. Het is ook mogelijk om bij goksites tennis live te kijken tijdens de wedstrijden.
  • Darten - Via online wedsites kun je geld inzetten op dart toernooien, deze zijn favoriet bij de Nederlandse darts fans want vaak is de uitslag tussen de rivalen bij de echte kenner al bekend.
  • Golfen - In de Golf sport gaat veel geld om, ook bij wedkantoren. Wanneer je veel kennis in huis hebt over deze vorm van sport kun je er geld mee winnen.
  • Autosport - Fanaten kunnen deze gemotoriseerde tak van sport extra spannend maken door te gokken op Formule 1, Grand Prix maar ook de MotoGP en andere racewedstrijden.
  • Wielersport - Bij deze goksites vind je ook de sectie wielrennen. Gokken op de tour de France neemt elk jaar in populariteit toe, ook andere wielerrondes zoals de Giro, de La Vuelta en kleinere wielren evenementen die voornamelijk Europa plaatsvinden.